“Sileo geeft rust, financiële rust. Daar ligt onze kracht.”


Menselijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Dat zijn onze kernwaarden. Daar mag je ons op afrekenen.

Sileo betekent “opnieuw starten”. Voor onze cliënten willen we een nieuwe start zijn. Orde brengen, inzicht verschaffen, nieuwe doelen stellen of bestaande doelen nieuw leven inblazen, dromen…. maar vooral rust brengen. In ieder geval op financieel gebied. We doen dit samen. Wij begeleiden onze klanten persoonlijk . We zijn positief kritisch en blijven wijzen op “actie-reactie”. Maar altijd open, eerlijk en respectvol. Dat doen we niet alleen in het begin van het proces, maar gedurende de gehele looptijd. Daar ligt onze kracht.

“Niets is onmogelijk”

In de schuldhulpverlening zien we dat er voorwaarden worden gesteld om toegelaten te worden tot de schuldhulpverlening. Voor ons is er slechts één voorwaarde: jij wilt door ons geholpen worden. Als jij daar klaar voor bent, dan zijn wij er voor jou. Wij zoeken naar oplossingen en begeleiden jou in de uitvoering. Wij zijn anders en dat kost soms misschien meer tijd, maar ons streven is dan ook een duurzaam positief resultaat voor jou. Dat geeft ons voldoening. Dat is onze drijfveer.

Sileo is de eerste bewindvoerder die mij verschillende scenario’s heeft voorgelegd over hoe we mijn schulden kunnen oplossen.

reactie cliënt op vraag kantonrechter

Het team


Angelique

““Inzicht en overzicht dat geeft rust””

Patricia

““Niets is onmogelijk””